dissabte, 7 de setembre del 2013

PARTIDA SIMULTÀNIA AMB EL GM MIGUEL MUÑOZ




La plaça de la Vila de Torredembarra es va omplir aquest diumenge 1 de setembre per seguir la sessió de partides d’escacs simultànies que va realitzar el Gran Mestre Miguel Muñoz. D’origen peruà però amb la nacionalitat espanyola des de fa uns anys, és un dels millors jugadors que actualment juguen a Catalunya i ho va demostrar davant de dinou taulers. Entre d'altres mèrits seus, a més del títol de Gran Mestre Internacional,  cal remarcar les següents fites recents:

- Campió de Catalunya d'escacs ràpids, l'any 2012
- Campió de Catalunya absolut 2012
- Subcampió absolut d'Espanya 2012
- Campió XV Open Internacional d'Esacacs Torredembarra 2013
 
Només un dels escaquistes als quals es va enfrontar va aconseguir taules. Va ser en Xavier Galimany, un dels jugadors destacats del Club Escacs Torredembarra, l’entitat organitzadora de les simultànies, una tradició que ja està arrelant durant la Festa Major de Santa Rosalia. La resta dels dinou jugadors van perdre contra Miguel Muñoz.
 


En aquesta modalitat d’escacs, un jugador s’enfronta ell sol a altres practicants d’aquest esport. El jugador que fa les simultànies sempre porta les peces blanques.

Felicitem des d'aquí, al GM Miguel Muñoz i agraïm tant la participació dels jugadors com la presència del públic assistent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada