dimecres, 21 d’agost del 2013

Víctor Plasencia (CE Tarragona) s’imposa en el II Obert Llampec d’Escacs de Torredembarra


El jugador vendrellenc de CE Tarragona Víctor Plasencia ha estat guanyador del II Obert Llampec d’Escacs de Torredembarra, que s’ha disputat aquest diumenge 18 d’agost al carrer Muralla de la vila torrenca, amb la participació de 57 jugadors d’arreu de Catalunya i també de l’Aragó, entre els quals es trobaven un Mestre FIDE i cinc Mestres Catalans. El torneig s’ha disputat en la modalitat de cinc minuts per jugador.

Plasencia ha aconseguit 7 dels 8 punts possibles. Marc Almeria i Josué Expósito, ambdós jugadors de la Passió d’Esparraguera han completat el podi del torneig torrenc, amb 6 punts. Xavier Galimany, setè amb 5,5 punts ha estat el millor jugador local.

Sergio Recio (Sant Feliu) ha estat el millor classificat del tram d’ELO entre 1850 i 1999 punts, amb 5,5 punts i la novena posició final. En el tram menor a 1850 punts, s’ha imposat Òscar Torcal (Ibercaja Zaragoza), 15è amb 5 punts. El torneig torrenc, després de la seva segona edició, es consolida en el calendari de tornejos ràpids d’estiu a la demarcació de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada