dilluns, 13 d’agost del 2012

El vendrellenc Víctor Plasencia guanya el I Obert Llampec de Torredembarra d’Escacs



El jugador vendrellenc Víctor Plasencia ha estat el vencedor de la primera edició del I Obert Llampec de Torredembarra d’Escacs, disputat aquest diumenge 12 d’agost a la plaça de la Vila del municipi, amb la participació de 58 jugadors de diversos clubs de les demarcacions de Tarragona, Barcelona i Lleida.

En la darrera ronda Plasencia va derrotar Eduard Moreno (ONCE Reus) en un final de partida trepidant, ja que necessitava la victòria per guanyar el orneig, i va superar en el desempat Pedro Zurano (Reus Deportiu), que en la ronda definitiva va superar Josué Expósito (Esparraguera). Plasencia i Zurano van acabar amb 7 punts. El podi l’ha completat el màxim favorit a la vitòria final, Antonio Torrecillas, mestre internacional del Foment Martinenc, amb 6,5 punts.

Els trofeus per categories han estat: de 1850 a 1999 punts d’ELO, Josep Romeu (Torredembarra), 1r; i Sergio Recio (Sant Feliu), 2n. De 1700 a 1849 punts d’ELO, Gabriel Peredo (Sitges), 1r; i  Eloi Serrano (Ripollet). El trofeu al millor jugador local ha estat per a Sebastià Barberans, amb 5,5 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada