diumenge, 19 d’agost del 2012

El Gran Mestre català Daniel Alsina farà una sessió de simultànies d’escacs l’1 de setembre a Torredembarra





El jove Gran Mestre Internacional Daniel Alsina farà una sessió de partides simultànies d’escacs el proper dissabte 1 de setembre, a partir de les 18:30 hores, a la plaça de la Vila de Torredembarra, organitzades pel Club Escacs Torredembarra dins del programa de Festa Major de Santa Rosalia. Alsina, un dels millors cinc jugadors catalans i que ha estat entre el TOP-10 d’escaquistes de l’Estat espanyol, s’enfrontarà a vint taulers de jugadors del Club Escacs Torredembarra i del municipi.

Daniel Alsina i Leal, nascut a Barcelona, 10 de maig de 1988, ostenta el títol de Gran Mestre Internacional des de 2010 i ha arribat als 2551 punts d’ELO i la posició 430 al rànquing mundial. Actualment té 2528 punts d’ELO i està entre els quinze millors jugadors de l’Estat espanyol.

Format a un dels grans clubs catalans, la Unió Gracienca d'Escacs (UGA), Alsina va obtenir el títol de Mestre Internacional el 2008, i el de Gran Mestre el 2010. En el seu palmarès figura el títol de campió de la 14a edició del "Magistral Ciutat de Barcelona" (2009). Asina és un fixe a la selecció catalana i també ha participat amb la selecció espanyola l’Olimpiada d’Escacs 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada