diumenge, 8 de juliol del 2012

El cubà Juan Carlos Obregón guanya el XIV Open Internacional d’Escacs de Torredembarra



El jugador cubà Juan Carlos Obregón ha estat el vencedor de la XIV edició de l’Open Internacional d’Escacs de Torredembarra, que ha finalitzat aquest diumenge 8 de juliol. Obregón només ha cedit dues taules, les últimes en aquesta darrera ronda contra el colombià Alexander Pena, i ha acabat 8 punts. A més, ha obtingut una norma de mestre internacional. L’escaquista cubà ha avantatjat amb mig punt el seu compatriota Lelys Martínez, que ha superat al tarragoní Christofer Luke en la darrera ronda.

El tercer lloc ha estat per Vicenç Esplugas, de Santa Coloma de Queralt, amb 7 punts que ha superat en el desempat al tarragoní Francesc Xavier Farran, quart. Esplugas s’ha imposat en la novena ronda al jove tarragoní Ramon Bultó, una de les revelacions del torneig. Farran ha aconseguit una victòria de mèrit contra el Gran Mestre ucrainià Ruslam Pogorelov.

Pel que fa als trams d’ELO, els guanyadors han estat el mateix Vicenç Esplugas en el tram d’ELO 2150 i 2299 punts; Christofer Luke, 2000-2149; Ángel Sarto, 1850-1999; José Rodríguez Marín, 1700-1849; i Víctor M. Gamarra, fins a 1699. En categoria sub-16, la primera classificada ha estat Elisabet Ruiz i en sub-12, Nicolás Jiménez. El millor jugador veterà va ser Jorge González i el millor escaquista local, Xavier Galimany.

En la 14a edició de l’obert d’escacs torrenc ha comptat amb la participació de 87 jugadors durant nou rondes disputades al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada