dilluns, 26 de desembre del 2011

Xavier Galimany culmina una gran temporada amb el tercer lloc al Campionat Absolut de Tarragona

El jugador del Club Escacs Torredembarra Xavier Galimany recordarà el 2011 com un gran any, en què ha guanyat diversos títols i trofeus. La cirereta del pastís ha estat pujar el podi en el principal campionat de Tarragona, l’Individual Absolut, on aquest mes de desembre ha aconseguit un magnífic tercer lloc. Els altres jugadors del CE Torredembarra han quedat: en el grup A 11è Francesc Blasco, 6 punts; 35ª Eva Matons, 4,5; i en el grup B, 45è Cristian Cabanillas, 4; 50è Sergi Huguet, 4; 73è Jordi Pons, 3.

Xavier Galimany va acabar el Campionat Individual Absolut de Tarragona imbatut, sumant 7 punts de 8 possibles. Sortia com a número 17 del rànquing inicial, tot i que no va poder jugar la primera ronda. Galimany va cedir només dues taules, les més decisives en la penúltima ronda, contra l’experimentat Javier Fernández Fuentes. El mestre català del Club Escacs Tarragona Francesc Farran va ser el campió del torneig, amb 7,5 punts, encadenant el seu tercer títol consecutiu, seguit de Vicenç Esplugas (Santa Coloma de Queralt), amb 7 punts, els matixos que Galimany.

Durant aquesta temporada, Xavier Galimany ha estat el vencedor del Torneig de ràpides "La Unió" (Sant Pere i Sant Pau). Ha estat segon del V Torneig Festa Major de l'Hospitalet de l'Infant i al Torneig Llampec Festa Major de Santa Coloma de Queralt. . També va ser tercer al III Open Vendrell Garcia-Lorca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada