dissabte, 6 de juliol del 2013

Més de noranta jugadors participaran en el 15è Open Internacional d’Escacs Torredembarra

El número u del rànquing d'aquesta edició, Miguel Muñoz Pantoja.


Un total de 94 jugadors participaran a la quinzena edició de l’Open Internacional d’Escacs de Torredembarra, que arrenca aquest dissabte 6 de juliol a les 16:30 hores al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra. Seran set jugadors més que en la passada edició i procedeixen de sis nacionalitats diferents.

El número u del rànquing serà finalment el Gran Mestre Miguel Muñoz Pantoja, que intentarà guanyar el seu segon torneig torrenc. El Mestre Internacional (MI) cubà Juan Carlos Obregón, guanyador de l’any passar no podrà participar al torneig perquè problemes burocràtics li han impedit sortir del país.

Entre els inscrits a l’Open Internacional d’Escacs de Torredembarra hi ha el dues vegades campió del torneig, el Mestre Internacional colombià Jorge González; el MI Jorge Panelo, que juga per primer cop el torneig i també serà un dels aspirants seriosos al títol; i el GM ucraïnià Ruslam Pogorelov, que ja ha pujat al podi del torneig torrenc en ocasions passades.

Entre els participants hi ha una àmplia representació de jugadors de la demarcació tarragonina, encapçalada pel Mestre FIDE del CE Tarragona Francesc Farran, però també de Barcelona i Lleida i de la resta de l’Estat, sobretot d’Aragó.

El XV Open Internacional d’Escacs de Torredembarra, inclòs dins el Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs, es disputa del 6 al 14 de juliol al Pavelló Municipal Sant Jordi. Les partides es juguen a partir de dos quarts de cinc de la tarda, excepte la darrera tanda, que s’inicien a les 9:30, i quan acabin es farà el lliurament de premis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada