diumenge, 3 de febrer del 2013

Ha mort el nostre company Jordi Pla

Aquest dissabte 2 de febrer ens ha deixat el soci, jugadir i secretari del Club Escacs Torredembarra Jordi Pla Poblador. El funeral serà aquest dilluns 4 de febrer a les 10:30 hores a la Parròquia de Baix a Mar de Torredembarra.
Reproduïm el correu electrònic enviat als socis i sòcies.
Benvolguts/des socis/sòcies,
Ens entristeix el fet de donar-vos la notícia de la mort del nostre company i amic Jordi Pla Poblador, ahir per un infart.
El Jordi era un apassionat dels joc dels escacs, la setmana passada va jugar amb el nostre equip i aquest diumenge havia de fer-ho també, però ens havia indicat que estava refredat i que no podria venir. Des de que va venir a viure a Torredembarra ha estat lligat al nostre club i sempre ha col·laborat amb tot el que se li ha demanat per poder tirar endavant el nostre club i mai fallava quan se'l precisava per completar l'equip . Tal era la seva implicació que actualment era el secretari del nostre club. Era el que posava una mica d'ironia fina a les nostres actuacions i era l'artista que confeccionava tots els nostres cartells dels nostres esdeveniments importants. Era un "notari" sistemàtic de totes les notícies que passaven al món, al nostre municipi i al nostre club a través de la seva web: http://torredembarraweb.info/
Tots els que l'hem conegut el trobarem a faltar i sempre el tindrem al nostre record.
El nostre comnpany Jordi Salvat també ha penjat una entrada al seu bloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada