dilluns, 28 de maig del 2012

El Torredembarra perd en el desempat contra el Cambrils en el 'play-off' de Territorial Preferent

El Torredembarra i el Cambrils han empatat en matx per decidir el campió de Territorial Preferent i el desempat s'ha decantat a favor dels del Baix Camp. Els dos equips havien quedat campions els seus respectius grups de Preferent i s’ha disputat un play-off en un terreny neutral, el local de joc del Reus Deportiu. El Torredembarra ha presentat un equip amb importants baixes -tres dels quatre primers taulers- davant d’un Cambrils amb gairebé l’equip de gala i superioritat en tots els taulers.
Els jugadors torrencs han lluitat molt i s'ha arribat a un empat a 4,5 punts amb només el primer tauler en joc, amb una partida Baiges-Loehr, que també ha acabat amb taules i ha fet pujar el 5-5 definitiu. El desempat, amb un pes més important dels primers taulers, ha fet decantar el primer lloc pels cambrilencs, mentres que el Torredembarra s'ha de conformar amb el subcampionat.
El segon equip del Torredembarra també aspirava al primer lloc, de Primera Territorial. El rival era l’Alcanar, un conjunt superior. El filial torrenc també tenia moltes baixes i ha jugat amb un tauler menys. El resultat final de 2,5-3,5 ha estat molt ajustat i ha demostrat el nivell dels jugadors torrencs davant en equip superior. També el Torredembarra B ha estat subcampió territorial de la seva categoria. Dues copes més a les vitrines del Club Escacs Torredembarra.

1 comentari:

  1. Llàstima de que no ho hagim pogut aconseguir però això no entela gens ni mica aquesta temporada tant bona que hem fet.

    ResponElimina