diumenge, 30 de gener del 2011

Benvinguts.


Comentava l'actual president del club, Gabriel Comes, que seria interessant que els socis disposessin d'una pàgina d'unió on seguir la vida de l'entitat i en la què poguessin participar tots.  Doncs endavant!
Fa anys que ja disposem de la pàgina web diguem oficial del club, cedida per l'anterior president Josep Romeu, que registra un racó de notícies i fotos de diversos tornejos i principalment porta tota la informació dels nostres Open, però no permet una entrada directa dels lectors que vulguin fer comentaris.
També altres socis tenen obertes pàgines diverses en les que van anotant alguns esdeveniments, però que no han aconseguit ser el punt de participació de tots els jugadors, socis i simpatitzants del club.
És per això que provem i obrim aquest blog. Volem donar opinions i saber les del demés. Es pot participar fàcilment i entre tots, el podem dotar de dades i també fotos que reflecteixin la nostra marxa.
Busquem un contacte social, a part del que tenim en les sales de joc, bastant limitat. Ens tenim que conèixer més. A veure si ho aconseguim!

1 comentari:

  1. FELICITEM-NOS!

    Podem estar contents els del club d'escacs Torredembarra: tenim blog!
    I com diu el secretari, Jordi Pla,artífex d'aquest esdeveniment, malgrat seguirem fent servir la nostra web oficial, disposarem d'un mitja de comunicació que ens permetrà enviar i intercanviar informació (visual i gràfica) sobre el nostre club i sobre les qüestions relacionades amb el món del escacs de forma eficaç, eficient i, sobretot, entretinguda.
    Així, doncs, donem la benvinguda a aquest "blog nadó" tot esperant que entre tots l'ajudéssim a créixer i fer-lo fort i sa i amb un gran futur.
    Apa,som-hi tots i a escriure i participar!

    Gabriel Comes
    President del Club d'escacs Torredembarra

    ResponElimina